Sunday, 3 December 2006

Nederlands


Handels ingenieur doet 90% van zijn studenten slagen in Boekhouden, Economie, Wis-, Natuur- en Scheikunde zowel als in Engels, Duits en Frans en in de andere vakken van de middelbare school en van de eerste twee jaren van de universiteit.

Ik ben gespecialiseerd in boekhouden. Daarvoor heb ik een schema ontwikkeld dat de logica ervan toont.  Dankzij deze logica slaag ik er in om studenten in enkele weken tijd voor een examen te doen slagen.  Ik heb een boek gepubliceerd dat de ontwikkeling van dit schema in 25 tekeningen toont op http://www.lulu.com/content/e-boek/de-dynamische-betrekkingen-in-dubbel-boekhouden/16650539.

Gedurende het studie jaar begeleid ik studenten.

Ik geef les sinds 1975.  Bovendien probeer ik drie nieuwe concepten die ik in de wetenschap van de economie heb gefundeerd in de praktijk in te voeren op www.biosustainable.org.  Het in de praktijk brengen van die concepten zal een oplossing bieden aan de ecologische- en economische crises en een einde maken aan armoede.  Deze concepten tonen bovendien dat het onderhouden van groei in de ontwikkeling van de economie de planeet vernietigt.  

Ik vraag de studenten bij mij te komen in het centrum van 1560 Hoeilaart en ik geef les gedurende twee uren.

Tel: 02/648 56 95 of 0486/691 176